logo quasar

QUASAR KUKORICAFOSZTÓ FEJ:
TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

TERMÉKKATALÓGUS LETÖLTÉSE >

prodotto quasar

MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT

A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű, hektáronkénti, hatékony, gyors és problémamentes munkára alkalmasak.

Ennél fogva elismert minőségű termékként van számon tarva és a termöföldeken végzett munka termelékenységét biztosítják világszerte.

affidabilità

scelta_quasar

VÁLASZTHATÓ RÖGZÍTETTSÉG VAGY BILLENTHETŐSÉG!

A Quasar gyárilag, rögzített (4 és 18 sor között) és billenthető (5 és 16 sor között) verzióban készült. Mindkét verzió magasszintű teljesítményt biztosít közutakon is: maximális kompaktság, optimális vezetési stabilitás és nagyfokú láthatóság jellemzi őket.

ALAPOS TAPASZTALATBÓL SZÜLETETT, INNOVATÍV MOTORHÁZTETŐ.

Robusztus, ám könnyed, időálló, rozsdamentes:

a motorháztető és a hegyek felületén alkalmazott technopolimer bármely helyzetben megállja a helyét.

A technopolimer motorháztető a legnehezebb időjárási körülmények között is megkönnyíti a levelek és a szárak görgetését a legnehezebb időjárási körülmények között, és minimálisra csökkenti az anyagvesztességet annál fogva, hogy, amennyiben megfelelően megtanulták használatát, csökkenti a kukoricacsövek ütközési hatását enyhítve a becsapódási sebességet fenntartott haladás esetén is.

cofanatura

A Quasar a legjobb minőséget nyújtja nehéz feltételek mellett is, például túlérett csövek esetén alacsony a profil igénnyel, vagy a már száraz kukoricacsövek esetén, amikor a gondos és a rugalmas használat igénylése lényegbevágó.

alimentazione

FOLYAMATOS ÉS EGYENLETES ELLÁTÁS

A hegyek és a motorháztetők teljesen billenthetők és szabályozhatók.
A hegyek folyamatosan beállíthatók egy egyszerű, csavaros rögzített kar révén.

Az oldalsó szállítócsiga (választható) az érett ĸuĸorica begyűjtésére szolgáló berendezés.

A transzmisszió folyamatos olajozottságú, beépített limitálóval ellátott fogasĸeréĸ doboz révén biztosított.
Kényelmesen, megbízhatóan és ĸönnyen használható ĸezelt alumínium anyaga révén.

A fejtőhenger profiloĸ és a begyűjtőegység ĸépeziĸ enneĸ a fáradhatatlan gépneĸ ideális lényegét. A fosztóegységeĸ (választható) védiĸ a maradéĸcsöveĸ ellen a pneumatiĸát.

composit_quasar

KUKORICAFOSZTÓ ROTORRAL ELLÁTOTT ELÜLSŐ FEJ

prima-testata1

A hengerrotációs tengely mellett elhelyezett, nagymértékben műszakilag bevizsgált és modellnek megfelelő, vízszintes Capello rotor rendszer a Capello fejek állandó jellemzőjeként ismert. Hiszen kukoricafosztás igénylése esetén már a megrendelési fázisban kérhető beépítése és felszerelhető a fogaskerék doboz öntésekor. Ez garantálja a minimális teljesítménycsökkentésre képes, páratlan munkaminőséget.
A kukoricafosztó egy kar egyszerű mozgatásával tehető be, vagy iktatható ki.

prima-testata2

BÁRMILYEN IGÉNYNEK MEGFELELŐ FUNKCIONALITÁS ÉS RUGALMASSÁG

Bármilyen típusú aratócséplőgépre és bármilyen típusú – 45 és nagyobb mint 100 cm közötti – sorközre alkalmazhatóan a Quasar valóban minden igényt kielégítően működik. Amennyiben az aratócséplőgép cseréje mellett döntenek, ezt probléma nélkül megtehetik: elegendő kicserélni a hátsó illesztőkarimát.

A transzmisszióĸ, felülméretezve és folyamatos olajozottságú dobozzal ellátva, megbízhatón a legnagyobb teljesítménnyel műĸödneĸ: ily módon a Quasar ĸuĸoricaosztó fej berendezéseĸ referenciális pontja folyamatos megbízhatóságuĸ.

funzionalita-quasar

kit-girasoli-quasar

NAPRAFORGÓ ARATÓ EGYSÉG

Először a maguk fejlesztésekor a Quasar egységek gyárilag el vannak látva napraforgó arató fejekre való beállítási lehetőséggel, ami kevés és egyszerű lépésekben megvalósítható:

hatékonyan és gazdaságosan a speciális tartozék készlet (választható), valójában, néhány perc alatt felszerelhető.

A CAPELLO-nál semmit sem bízunk a véletlenre, még a festést sem: a Capello termékeket az ISO szabványnak megfelelő porfestéses technikával festjük és minden darab szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül.

A termékek minőségét a cég vilászerte elismert megbízhatósága és szakértelme garantálja.

VIDÉOK

KÉPEK