logo-grain

GRAIN SYSTEM
ÖSSZECSUKHATÓ GABONA ADAPTER

Termékkatalógus letöltése >

capello-grain-system-thumb

ÚTON KICSI, MUNKÁBAN NAGY

A Grain System Evo a válasz a működő összecsukható gabona vágóasztalok kihívására 1997 óta.

A legtöbb kombájn típusra felszerelhető (akár 7 méter végési szélességgel is), kitűnő kilátást biztosít még szállítás közben is.

grain-system-dettaglio-struttura

MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉG, MINIMÁLIS MÉRET

produttivita

A megújult és minden eddiginél korszerűbb Grain System Evo gabona vágóasztal több féle méretben érhető el, ezzel megoldást nyújtva a gazdák mai problémáira.

Ez a vágóasztal mind szélességben, mind súlyban megfelel az általános európai közúti közlekedés szabályainak.

50 másodperc alatt munkára kész

A Grain System Evo bármilyen típusú gabonanövény betakarítására alkalmas, az összecsukási technológiának köszönhetően pedig akár 40%-os teljesítménynövekedés is realizálható.

Az összecsukás és kinyitás mindössze 50-50 másodpercet vesz igénybe.

45secondi

comando-idraulico

Amellett, hogy a közúti feltételeknek is megfelel, a Grain System Evo könnyebb és sokoldalúbb, mint a piacon lévő hasonló vágóasztalok.

Az adapter súlypontja hátul helyezkedik el, ami lehetővé teszi a páratlan kilátást a vezetőfülkéből és a mindössze 1,7 méter magas. A könnyített vázszerkezet tovább növeli a gépkapcsolat stabilitását és a betakarítási teljesítményt.

IRÁNYÍTÁS EGY
MOZDULATTAL

A speciális vezérlőpanel segítségével a gépkezelő a kabin elhagyása nélkül, egyetlen gomb megnyomásával kezelheti a vágóasztalt, elvégezheti a nyitási és csukási műveletek.

Grain System

Grain System

AUTOMATIKUSAN
KAPCSOLÓDÓ KASZARENDSZER

A Grain System Evo vágóasztalt speciális, automatikusan kapcsolódó kaszaszerkezettel szerelték. Munka közben a kaszasín egy egységet képez, melynek meghajtása egyoldalról történik.

A működés közbeni karakterisztikája azonos a fix vágóasztalokéval, így mindig folyamatos és egyenletes terményáramlás érhető el.


Grain System

HIDRAULIKUS
OSZCILLÁTOR

A Capello által kifejlesztett megoldás biztosítja, hogy a nyitás-csukás során a vágóasztal ne érintkezzen a vezetőfülkével, továbbá optimalizálja az vágóasztal szögét, különösen a dombos területeken.


 

Grain System

MEGÚJÚLT
BEHORDÓCSIGA

A Grain System Evo behordócsigája megújult: teljes hosszában bedobóújjak szerelték fel a még hatékonyabb betakarítás érdekében.

Ezzel a megoldással már semmi nem állhat a terményáramlás útjába.


Grain System

INTEGRÁLT TALAJKÖVETŐ
RENDSZER

A forradalmi talajkövető rendszer lehetővé teszi, hogy a lehető legalacsonyabban vágja el a szárat anélkül, hogy a vágóasztal a talajhoz érne.

A CAPELLO-nál semmit sem bízunk a véletlenre, még a festést sem: a Capello termékeket az ISO szabványnak megfelelő porfestéses technikával festjük és minden darab szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül.

A termékek minőségét a cég vilászerte elismert megbízhatósága és szakértelme garantálja.

VIDÉOK